Speklapjes in kerrie marinade

  1. Roer in een kom de fijngehakte sjalot, het gembersiroop, de kerriepoeder, citroensap, de olijfolie, zout en peper tot een marinade. Bestrijk de speklapjes met de marinade en laat deze 2 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  2. Zet het schaaltje met gemarineerde speklapjes op tafel met ander vlees naar keuze.
  3. Verhit een gourmetpannetje met anti-aanbaklaag op het gourmetbrandertje en laat het speklapje in onge-veer 5 minuten aan beide zijden goudgeel bakken. Of bak de speklapjes gewoon in een koekenpan of op de barbecue.
  4. Leg het speklapje op een bord.

 

 

De Buitenhoeve 
voorverpakt per 2 stuks, (prijs is per 100 gram)
€ 1,08

 

Ingrediënten | Slagerij de Buitenhoeve

  • 1 sjalotje (fijngesnipperd)
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 2 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • snufje peper (versgemalen)
  • speklappen

 

 

 
 

     

Geen producten
Naar winkelwagen

Goed om te weten! 

Uw bestelling wijzigen! Klik hierboven op naar winkelwagen 

Uw bestelling word eerst netjes thuisbezorgd. Na levering volgt pas een betaling. Meer informatie over betalen, klik dan hier..