Grootmoeders Ribstuk

  1. Smelt de boter in een braadpan en braad het vlees op hoog vuur rondom aan.
  2. Snijd de ui fijn en laat deze op een matig vuur meefruiten.
  3. Vermeng de tomatenpuree met de azijn en voeg dit samen met het laurierblaadje en de kruidnagels toe aan het aangebraden vlees.
  4. Giet er 2 dl warm water bij langs de rand van de pan. Voeg een verkruimelde plak ontbijtkoek toe en laat het vlees op een laag vuur met het deksel op de pan in ± 2 uur gaar stoven.
  5. Breng het gerecht verder op smaak met zout en peper.

 

 

De Buitenhoeve 
voorverpakt per stuk (prijs is per 100 gram)
€ 0,00
 

 

Ingrediënten | Slagerij de Buitenhoeve

  • Ribstuk
  • 50 g boter (of margarine)
  • 1 ui
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 laurierblaadje
  • 2 kruidnagels
  • 1 plakje ontbijtkoek
  • snufje zout
  • snufje peper

 


 
 

     

Geen producten
Naar winkelwagen

Goed om te weten! 

Uw bestelling wijzigen! Klik hierboven op naar winkelwagen 

Uw bestelling word eerst netjes thuisbezorgd. Na levering volgt pas een betaling. Meer informatie over betalen, klik dan hier..